Pranagarden - Reklámfilmek + fotók

2023.12.10.

Pranagarden - Reklámfilmek + fotók

A Pranagardennek két reklámfilm készült, amit hirdetési célokra, és Social Media felületekre rendeltek meg tőlünk.

Mivel a két kampányfilmet elsősorban a decemberi időszakban szerette volna használni a Megrendelő, ezért ünnepi hangulatú és azonos zenét használtunk a két videó alatt. A látványvilágban a természetességre, a minőségre fektettük a hangsúlyt. Fontos szempont volt, hogy a videó mozgalas legyen, ezért a termékeket öntjük, keverjük, vagy éppen a kézfejen elkenjük. Ezzel a megoldással elérhető, hogy a videó ne legyen statikus, merev.

TermékVideó

Egy ilyen megrendelés esetén a Megrendelőnknek lehetősége van a nyersanyag felhasználásával más videótípusokat is rendelni. Így a nyersanyagának felhasználásával, készítettünk termékvideókat is. A különbség a két videó között, hogy a reklámfilmben többféle termék szerepel, míg a termékvideóban csak egy termék, vagy egy termékcsalád, jelen esetben a HAIR termékcsalád. Ennek a videónak, már más zenei alapot adtunk, és a vágása is más jeleggű lett, ezzel is érzékeltetve a különbséget a két videótípus között.

Fényképek

A videó mellé fényképek is készültek a Megrendelőnk számára, azzal a céllal, hogy a webshopban és a Social Media felületeken tudja használni.

Mivel a fényképek többféle felületen kerültek felhasználásra, ezért többféle formátumban adtuk át a Megrendelőnk számára.

Social Média felhasználásra,  6000 x 3376 pixel méretben. Ez olyan nagy felbontás, hogy ebből akár Bannert is lehet készítetni szakmai rendezvényekre, vagy használhatóak prospektusokhoz is.

Webshopra 1000 x 1000 pixel méretben, amit a termék vásárlás résznél tudnak használni.

Slider méretben 1672 x 572 , amit a weboldal főoldalán lehet használni.

vissza