Vizuális Elemzés

Nem elég, ha minden terméked, szolgáltatásod profi, ezt meg is kell tudnod mutatni. Egy jó kép pedig képes rá, hogy a másodperc törtrésze alatt feléd billentse az érdeklődőt, aki a honlapod és a profilod böngészése közben azon gondolkodik, vajon nálad költse el a pénzét, vagy konkurensednél…

Persze, ha a vizuális megjelenésed gyatra, akkor ugyanez az erőteljes hatás másodpercek alatt negatív is lehet, és jól fizető ügyfeleket veszíthetsz el.

Ugye nem kockáztatnád meg, hogy rosszul ítéljen meg a potenciális vásárlód? 

Azt gondolod, hogy ez nem fog menni? Hogy neked erre se időd, se energiád, pláne kreativitásod? 

A jó hírem, hogy egyikre sem lesz szükséged, ugyanis megkapod tőlünk a kulcsrakész útmutatót a harmonikus, hatásos vizuális megjelenéshez egy profi elemzés formájában!

Ezt viszont csak úgy érhetjük el, ha egészen az alapokról indulunk, és megvizsgáljuk, hol tartasz most. Elemeznünk kell, hogy hogyan is állsz jelenleg a vizuális megjelenéssel, hogy hozzá tudjunk segíteni téged a vizuális szintlépéshez.

Olyan kérdésekre kell megkeresnünk a választ, mint például:  

 • Milyen a képeid minősége? 

 • Milyen a képeid koncepciója?

 • A képek és videók egységben vannak a szövegeiddel? Ez a két elem támogatja egymást, vagy szétszórja az olvasód fókuszát? 

 • Egységes-e a látványvilág?

 • Jól használsz-e filtereket?

 • Hogyan lehetne jobbá tenni a megjelenésed? 

A MEGJELNÉSED TÜKRÖZNI FOGJA A PROFIZMUSOD 

TELJESEN ÖNÁLLÓAN IS SZUPER KÉPEKET KÉSZÍTHETSZ

CSÖKKENTHETED A HIRDETÉSI KÖLTSÉGEID 

AZ ELEMZÉSEKET CSAPATUNK KÖZÖSSÉGI MÉDIA FOTÓSA ÉS STÍLUSTERVEZŐJE, RÓZSA BERNADETT FOGJA ELKÉSZÍTENI SZÁMODRA.

Betti pontosan tudja, mire van szükséged, mivel nyűgözheted le a követőid. Online szerkesztőként megfordult több magazinnál, mint például a Fashion Time, és a Fashion Hunter, és megjelent néhány cikke olyan magazinokban is, mint a Phenom’enon, és a Ps magazin.

A Forgeron Studio keretein belül számos kreatív koncepciót, kampányt készített, a Forgeron Akadémia szervezésében pedig több workshopot és személyes konzultációt tartott már a Flat Lay fotózás rejtelmeiről.

Betti végigkísér a teljes folyamaton, hogy a végén maximálisan elégedett legyél, és magabiztosan tudd folytatni az együtt elkezdett változtatásokat. 

„Megbízható és rendkívül kreatív csapat remek hozzáállással! Szívből ajánlom mindenkinek a szolgáltatásaikat!” Domonkos Dóra

„Iszonyat segítőkészek és profik. Mesterien kreatívak, ami mostanság elég nagy csoda. Szeretem, hogy a részletekre is odafigyelnek. Imádom Őket!” Wolf Tamás

 • Részletes elemzést a jelenlegi helyzetedről és azokról a pontokról, amiken érdemes lenne változtatnod.

 • Külön-külön vizsgáljuk a honlapod és social media auditot is végzünk, azaz a Facebook oldalad és az Instagram oldalad erősségeit és gyengeségeit is feltárjuk vizuális szempontból. 

 • Elemezzük a szövegeid és a fotóid kapcsolatát, tippeket adunk ezek javítására, összehangolására. 

 • Megvizsgáljuk, hogy mennyire egységes a jelenlegi vizuális kommunikációd, jól használsz-e filtereket, esetleg mivel tehetnéd harmonikusabbá az összképet. 

 • Javaslatokat kapsz arra, hogy hogyan dobhatod fel a teljes vizuális megjelenésed (nem az arculatodra, logódra gondolunk, hanem a képeidre és a videóidra). 

 1. lépés: miután megrendeled a vizuális elemzést, kapsz egy kérdőívet, amelynek már a kitöltése is érdekes felismeréseket hozhat számodra, nekünk pedig abban segít, hogy jobban megismerjünk téged, és olyan személyre szabott tippeket adhassunk, amelyeknek a legnagyobb hasznát veszed. 

 2. lépés: átadjuk neked az elemzést pdf formátumban, általában a kérdőív kitöltését követő 1-2 héten belül. 

 3. lépés: adunk neked időt, hogy átnézd az elemzést, összegyűjtsd a kérdéseidet és egy előre egyeztetett időpontban, amikor neked is megfelel, tartunk egy 30 perces skype konzultációt, ahol választ kaphatsz minden kérdésedre. 

Számtalan üzleti klubot, előfizetést, képzést, konferenciát találhatsz a neten keresgélve, amelyek mind-mind tudásanyagot ígérnek, de gyakran épp a személyre szabott segítség hiányzik belőlük. Ha belegondolsz, ezek díja 10.000 Ft-tól akár egészen 100.000 Ft-ig is terjedhet. 

Ehhez képest most egy jóval kedvezőbb árral lepünk meg téged. 

Az elemzésre fordított idő, a személyre szabott írásos anyag és a hozzá tartozó konzultáció együttes díja  15.990 Ft.

Velünk nem kockáztatsz, garanciánk 100%-os!

Ha az elemzést kézhezvételekor úgy érzed, nem azt kaptad, amit vártál, csak jelezd nekünk és visszatérítjük a szolgáltatás árát. Mi szívből szeretjük a munkánkat, és a legfontosabb számunkra, hogy úgy érezd, a legjobb döntést hoztad azzal, hogy minket választottál. 

Ha mégsem vagy elégedett, nem fogunk kérdezősködni, visszakapod a pénzed.