Videógyártás

Manapság az ügyfelek, érdeklődők inkább néznek meg egy videós tartalmat, minthogy elolvassanak egy hosszú cikket. Másrészt egy videót olcsóbb promótálni a social médiában, mint például a Facebookon.

Legyen a te cégednek is egy frappáns RólunkVideója, amelyben lehetőséged nyílik elmesélni a céged körüli érdekességeket, vagy bemutatni egy újonnan bevezetett szolgáltatást. Reklámvideóink keretein belül pedig mutasd meg vevőidnek azt az életérzést, stílust, amit a márkád képvisel.

 

Mivel minden megrendelés más, ezért egyedi árajánlatot készítünk minden ügyfelünk számára, emiatt előfordulhat, hogy az árajánlatunk magasabb lesz a kiírt áraknál.

 

Pontos árajánlatért, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban kérlek keress az alábbi elérhetőségek egyikén:


Rózsa Tamás

+3620 493 22 32

video@forgeronstudio.com

 

MILYEN VIDEÓK ELKÉSZÍTÉSÉT VÁLLALJUK?

 

Reklámfilm

A Reklámfilm lényege, hogy olyan látványvilágot kreáljunk a videóban, ami felhívja a vevők, partnerek figyelmét, érzéseket, hangulatot adjon át (ezáltal hasson a vevőre). Célja az értékesítés, ezért olyan effekteket, zenéket, utómunkát használunk a vágás során, ami ezt a cél elősegítheti.

Ami beletartozik: Koncepció elkészítése, forgatókönyv kidolgozása, forgatás, vágás, utómunka, szín és tónuskorrekció korrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, valamint az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átnyújtása.


Ajánlott hossz: 20 másodperctől  60 másodpercig

 

 

A videó a Meglepkek.hu-nak készült

Célja: Mustáng élményvezetés bemutatása


 A videó a Meglepkek.hu-nak készült

Célja: A weboldalon található három élmény bemutatása, reklámozása

A videó a Pippadu.hu-nak készült

Célja: Az aktuális kollekció bemutatása

TermékVideó

Szeretnéd megmutatni a világnak, hogy milyen szuper termékeid vannak? Akkor egy nagyon látványos, kreatív videóra lesz szükséged. Ezeket a termékvideókat általában olcsóbban lehet hirdetni, mint a képes hirdetéseket ezért tökéletes választás a kampányod kiemeléséhez, hirdetéshez.  Egy ilyen videót feltudsz használni a honlapodon is, ahol a termékfotókat szuperül kiegészíti.

Egy kreatív beállításban érdemes elhelyezni a terméket vagy termékeket, és ehhez egy rövid hangulat videót készíteni. A beállítás teljesen egyedi, márkára szabott,  ami lehet visszafogott vagy akár extrém is. A videóban lehetnek feliratok, amivel kiemelhető a lényeg, vagy akár narrrációt is bevethetünk a siker érdekében.


A videóra jellemző:

- Nem szerepel benne modell

- Nem kell hozzá komoly forgatókönyvet írni, emiatt pedig ez a legköltséghatékonyabb videó műfajunk.

 

Ajánlott hossz: 6 másodperctől – 60 másodpercig

 

 A videó a Zafír-nak készült.

Célja: Figyelemfelkeltő videó a karácsonyi kampányhoz.


A videó a Blade-nek készült.

Célja: Megmutatni egy videón belül, több terméküket, a látványvilág, illeszkedik a márka stílusához.


A videó a Delacier márkának készült.

Célja: Karácsonyi kampányvideó az aktuális kollekcióról.


Termékvideók webshophoz

Neked inkább olyan termékvideóra lenne szükséged, ami az összes termékedet bemutatja külön-külön és tudod használni a weboldaladon?

Nálunk erre is van lehetőséged! 

Sőt, amennyiben hasonló tematika alapján készülnek a videók, akkor tudunk kedvezményt  is biztosítani számodra:

Ajánlott hossz: 15 másodperctől – 40 másodpercig

 

Milyen amikor egy tematika alapján készülnek a termékvideók? Nézd meg a példa videókat!

 

A videó a Myrobalan-nak készült.

Célja: A termékeik bemutatása videós formátumban, feliratokkal.

 

RólunkVideó

Biztosan neked is megvan a saját történeted arról, hogy miért vágtál bele a vállalkozásodba, pontosan tudod mitől vagytok mások, mint a konkurens cég, vannak értékeitek és filozófiátok, céljaitok és mérföldköveitek. Gondoltál már arra, hogy ezekről mesélj a vevőidnek vagy esetleg a partnercégeknek? Nem? Akkor itt a remek lehetőség, ugyanis a RólunkVideóban pontosan ezekről tudsz mesélni.

Mi tartozik bele: Helyszín előkészítése/elrendezése, koncepció kidolgozása, forgatókönyv kidolgozása, interjú elkészítése, forgatás, vágás, utómunka, feliratozás, szín és tónuskorrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, valamint az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átnyújtása.

Hossz: 5 perctől – 15percig

 

A videó a Myrobalan-nak készült.

Célja: A Myrobalan alapítója mesél a márkát érintő fontos dolgokról, így jobban megismerhetjük őket.

 

MIRE SZÁMÍTS, HA VELÜNK DOLGOZOL?

 

Nem titok, a célunk a WIN-WIN szituáció megteremtése, vagyis amikor a megrendelő és mi is úgy érezzük nyertünk a közös munkával.

Akkor vagyunk igazán elégedettek, ha megrendelőként azt érzed, hogy az általad megrendelt termék, ( jelen esetben Videó )minden pénzt megért.

Különösen igaz ránk, hogy roppant rugalmasok vagyunk, nem zárkózunk el semmilyen ötlet elől, amit igyekszünk valami különleges elemmel megfűszerezni.

Nálunk nem fogod azt érezni, hogy kivan zárva az ötletelésből, mert Veled együtt akarjuk megalkotni azt az anyagot, amitől a versenytársaidnak tátva marad a szája, amire azt mondod, hogy tényleg ez az, amire szükséged volt.

Mindig arra törökeszünk, hogy úgy bánjunk az ügyfeleinkkel, ahogy elvárjuk, hogy velünk is bánjanak. (Csak annál még sokkal jobban!) Folyamatosan informálunk, amit nagyon fontosnak tartunk, hiszen senki se szereti azt érezni, hogy nem figyelnek rá, nem kap elég információt, pláne ha még fizet is érte.

 

KÍVÁNCSI VAGY HOGYAN DOLGOZUNK? 

 

Abban hiszünk, hogy akkor alkotunk jót, ha az elkészült videó a te céljaidat szolgálja. Éppen ezért veled együtt alakítjuk ki a végeredményt, amelytől a márkád megjelenése egyedi, prémium minőségű lesz. 

Az alkotás nálunk egy több lépcsős, közös folyamat.

 

1. Első egyeztetések és árajánlat

Miután megkerestél minket, és felvázoltad az elképzeléseid, adunk egy árajánlatot, amely minden részletre kiterjed. Ha ezt elfogadtad, indulhat a közös munka! 

 

2. A látványvilág kialakítása , forgatókönyv megírása, stábtagok beszervezése vagyis elkezdődik a forgatás szervezése!

Amennyiben szükséges akkor az első lépés egy kérdőív, amit elküldünk neked, ebben olyan kérdéseket teszünk fel neked, amik a forgatókönyv megírása szempontjából fontosak. Továbbá ha szükséges kielemezzük a meglévő közösségi média felületeid vizuális tartalmait, majd az elemzés eredménye és a kérdőívre adott válaszaid alapján dolgozzuk ki a részleteket.  Amennyiben kellenek stábtagok a forgatáshoz, akkor felvesszük velük is a kapcsolatot, kialakítjuk a stratégiát, ami mentén dolgozni fognak. Ilyen stábtagok: stylist, sminkes, fodrász, statiszták, narrátor. 

 

3. Egyeztetjük a videó részleteit

 
Mivel a forgatókönyv megírása előtt már mindent egyeztettünk veled ezért a forgatókönyv átadásakor már minden a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy a konkrét ötleteket eléd tárjuk. Egy közös megbeszélés során mindent egyeztetünk veled, ez garantálja azt, hogy amit kapsz, tökéletesen illik hozzád, hatékony és önazonos lesz.

4. Forgatás


A forgatókönyv alapján leforgatjuk a videót. Ehhez minden szükséges eszközt, kelléket, eszközparkot mi biztosítunk. 


 
5. Utómunka 


A forgatást természetesen egy több órás utómunka követi, amely során összeállítjuk a videó végleges verzióját. A nagyon alapos tervezésnek, a közös alkotói folyamatnak köszönhetően ebben a fázisban már nincs szükség nagyobb módosításokra, hiszen az elképzeléseidnek megfelelően forgattuk a videót. 


5. Átadjuk az elkészült videót  


Az új videód MPEG 2 és MP4 formátumban kapod kézhez, amelyet így könnyen használhatsz bármilyen platformon, legyen szó a YouTube csatornádról, a Facebook vagy az Instagram posztjaidról.  
Minden elkészült videónkban számtalan munkaóra van, hiszen ahogy látod, a legapróbb részletekre is nagy figyelmet fordítunk.
 

 

Pontos árajánlatért, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban kérlek keress az alábbi elérhetőségek egyikén:


Rózsa Tamás

+3620 493 22 32

video@forgeronstudio.com