Videógyártás

Manapság az ügyfelek, érdeklődők inkább néznek meg egy videós tartalmat, minthogy elolvassanak egy hosszú cikket. Másrészt egy videót olcsóbb promótálni a social médiában, mint például a Facebookon.

Legyen a te cégednek is egy frappáns referenciavideója, amelyben lehetőséged nyílik elmesélni a céged körüli érdekességeket, vagy bemutatni egy újonnan bevezetett szolgáltatást. Image videóink keretein belül pedig mutasd meg vevőidnek azt az életérzést, stílust, amit a márkád képvisel.

 

MILYEN VIDEÓK ELKÉSZÍTÉSÉT VÁLLALJUK?

 

Image film

Az image film lényege, hogy egy hangulatot, életérzést közvetít, nincs benne közvetlen értékesítési szándék. Egy ilyen videó elengedhetetlen kelléke egy cég honlapjának, vagy referenciaként használható rendezvényekhez, sajtómegjelenésekhez, valamint a céges kommunikációhoz.

Ez a műfaj tökéletes arra, hogy keverjük a divatvideóval.

Ami beletartozik: Koncepció elkészítése, forgatókönyv kidolgozása, forgatás, vágás, utómunka, szín és tónuskorrekció korrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, valamint az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átnyújtása.


Ár: Bruttó 200.000 Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 20 másodperctől – 2 percig

 

LoveBrand Videó

Megfigyelhető egy változás az internetes keresőhasználatban. Manapság egyre többen használják úgy az Instagram keresőjét, mint a Google-t. Ez azért van mert egyre több cég van jelen az instagramon és egyre inkább vásárolunk ennek a felületnek a hatására. Ezért hatalmas potenciál van ebben a felületben.

Itt a lényeg, hogy nagyon látványos , kreatív videókra van szükség, mert ezeket imádják a követők és viszonylag olcsón lehet hirdetni őket. Egy kreatív beállításban érdemes elhelyezni a terméket vagy termékeket, és ehhez egy rövid hangulat videót készíteni. A beállítás lehet teljesen egyedi, márkára szabott. Például készítettünk már olyan kompozíciót, ami zöldnövényekkel volt befedve, és ebbe a „dzsungelbe” helyeztük el a termékeket.


A videóra jellemző:

- Nem szerepel benne modell

- Nem kell hozzá komoly forgatókönyvet írni, emiatt pedig ez a legköltséghatékonyabb videó műfajunk.

-“Egy beállítást jár körül a kamera”

 

Ár: Bruttó: 80.000 Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 10 másodperctől - 20 másodpercig

 

Zenei videó

 

Zenekarok, előadóművészek kötelező eszköze, legyen szó akár live sessionról, vagy klipről. Tökéletes lehetőség arra, hogy a nagyközönség számára megmutasd az egyedi stílusod és a tehetséged.

Mi tartozik bele: Koncepció kitalálása, forgatókönyv kidolgozása, kellékek beszerzése, különböző engedélyek beszerzése, külső helyszínek felkeresése, forgatás, vágás, utómunka, feliratozás, szín,- és tónuskorrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, valamint az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átadása.

Ár: Bruttó 180.000 Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 1 perctől -10 percig

 

 

 

Riport videó / Interjú

Hasonló, mint egy dokumentumfilm, de terjedelmében nem olyan hosszú. Általában egy kulturális –politikai,–sporteseményt mutat be. Ettől függetlenül egy-egy életeseményt, történetet is meg lehet örökíteni ilyen formában.

Mi tartozik bele: Helyszín előkészítése/elrendezése, koncepció kidolgozása, forgatókönyv kidolgozása, interjú elkészítése, forgatás, vágás, utómunka, feliratozás, szín és tónuskorrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, valamint az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átnyújtása.

Ár: Bruttó 150.000 Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 5 perctől – 15percig

 

Rendezvényvideó

Fontos, hogy egy cég életében a kiemelkedő rendezvényeket megörökítsük (előadás, workshop, évforduló, konferencia, sajtótájékoztató). Egy jó rendezvényvideó dinamikusan mutatja be a rendezvény célját, a résztvevőket, aminek eredménye, hogy meghozza a néző kedvét a cég következő rendezvényéhez is (zárójelesen jegyzem meg, hogy egyébként vásárolni is fognak általában, ha már bizalmat szavaztak a vállalatnak).

Az elkészült videót lehet reklámozni a közösségi médiában, vagy felhasználható a következő rendezvény hirdetésében, kampányában.

Mi tartozik bele: Helyszín felmérése/előkészítése, forgatókönyv kidolgozása, forgatás, interjú készítése, vágás, utómunka, szín és tónuskorrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, valamint az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átnyújtása

Ár: Bruttó 100.000 Ft–tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 30 másodperctől -10 percig

 

 

MIRE SZÁMÍTS, HA VELÜNK DOLGOZOL?

 

Nem titok, a célunk a WIN-WIN szituáció megteremtése, vagyis amikor a megrendelő és mi is úgy érezzük nyertünk a közös munkával.

Akkor vagyunk igazán elégedettek, ha megrendelőként azt érzed, hogy az általad megrendelt termék, ( jelen esetben Videó )minden pénzt megért.

Különösen igaz ránk, hogy roppant rugalmasok vagyunk, nem zárkózunk el semmilyen ötlet elől, amit igyekszünk valami különleges elemmel megfűszerezni.

Nálunk nem fogod azt érezni, hogy kivan zárva az ötletelésből, mert Veled együtt akarjuk megalkotni azt az anyagot, amitől a versenytársaidnak tátva marad a szája, amire azt mondod, hogy tényleg ez az, amire szükséged volt.

Mindig arra törökeszünk, hogy úgy bánjunk az ügyfeleinkkel, ahogy elvárjuk, hogy velünk is bánjanak. (Csak annál még sokkal jobban!) Folyamatosan informálunk, amit nagyon fontosnak tartunk, hiszen senki se szereti azt érezni, hogy nem figyelnek rá, nem kap elég információt, pláne ha még fizet is érte.

 

KÍVÁNCSI VAGY HOGYAN DOLGOZUNK? 

 

Abban hiszünk, hogy akkor alkotunk jót, ha az elkészült videó a te céljaid szolgálja. Éppen ezért veled együtt alakítjuk ki a végeredményt, amelytől a márkád megjelenése egyedi, prémium minőségű lesz. 

Éppen ezért az alkotás nálunk egy több lépcsős, közös folyamat.

 

1. Első egyeztetések és árajánlat

Miután megkerestél minket, és felvázoltad az elképzeléseid, adunk egy árajánlatot, amely minden részletre kiterjed. Ha ezt elfogadtad, indulhat a közös munka! 

 

2. A látványvilág kialakítása 

Az első lépés a látványvilág kialakítása. A kiindulópontunk minden esetben egy kérdőív, amit elküldünk neked. Amennyiben szükséges kielemezzük a meglévő közösségi média felületeid vizuális tartalmait, majd az elemzés eredménye és a kérdőívre adott válaszaid alapján dolgozzuk ki a részleteket.   

 

3. Egyeztetjük a videó részleteit

 
Mivel a látványvilág megalkotásakor meghatározzuk a stílust, a hangulatot, a színeket, textúrákat, eszközöket, minden a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy a konkrét ötleteket eléd tárjuk. Egy közös megbeszélés során mindent egyeztetünk veled, ez garantálja azt, hogy amit kapsz, tökéletesen illik hozzád, hatékony és önazonos lesz.
Megtörténik a forgatás 
Amikor már minden a kezünkben van, leforgatjuk a videót. Ehhez minden szükséges eszközt, kelléket, eszközparkot mi biztosítunk. 


 
4. Utómunka 


A forgatást természetesen egy több órás utómunka követi, amely során összeállítjuk a videó végleges verzióját. A nagyon alapos tervezésnek, a közös alkotói folyamatnak köszönhetően ebben a fázisban már nincs szükség nagyobb módosításokra, hiszen az elképzeléseidnek megfelelően forgattuk a videót. 


5. Átadjuk az elkészült videót  


Az új videód MPEG 2 és MP4 formátumban kapod kézhez, amelyet így könnyen használhatsz bármilyen platformon, legyen szó a YouTube csatornádról, a Facebook vagy az Instagram posztjaidról.  
Minden elkészült videónkban számtalan munkaóra van, hiszen ahogy látod, a legapróbb részletekre is nagy figyelmet fordítunk.
 

ÁRAINK

 

  • Image Film:  200.000 Ft-tól
  • LoveBrand Videó  80.000 Ft-tól
  • Zenei Videó: 180.000 Ft-tól
  • Riport Videó/ Interjú:  150.000 Ft-tól
  • Rendezvényvideó:  100.000 Ft-tól
  • A megrendelő által leadott nyersanyag vágása:  10.000 Ft/ óra

 

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy  árak tájékoztató jellegűek. Mivel minden megrendelés más, ezért egyedi árajánlatot készítünk minden ügyfelünk számára, emiatt előfordulhat, hogy az árajánlatunk magasabb lesz a kiírt áraknál.

 

Pontos árajánlatért, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban kérlek keress az alábbi elérhetőségek egyikén:


Rózsa Tamás

+3620 493 22 32

video@forgeronstudio.com