MET-NA Kft. - Cégbemutató videó + termékfotók

2023.12.08.

MET-NA Kft. - Cégbemutató videó + termékfotók

A MET-NA Kft. számára cégbemutató videókat készítettünk, valamint az új munkaerő toborzáshoz használható szakmai videókat.

A videók több nyelven lettek narrálva. A cégbemutató videó, angol, magyar, német nyelven, míg a toborzóvideó szerb, magyar és angol nyelven készültek. A Megrendelőink számára, igényszerint tudunk biztosítani  narrátorokat, így ezzel nekik nincs külön tennivalójuk.

A videó drónfelvételek is tartalmaz, melyet cégünk legálisan tud garantálni a Megrendelői számára, mivel megtettünk minden intézkedést, hogy megfeleljünk a hatályos drónjogszabályoknak, ide tartozik például a drónvizsga, és a drónbiztosítás.

A videóban kompletten bemutatásra kerül a MET-NA Kft. Megmutatjuk az épületet drónfelvételek segítségével, betekintést nyerhetünk egy meetingre, láthatjuk a cégvezetőt, a gyártási folyamatokat, a termékeket. A narrációval segítségével minden fontos információt megismerhetünk a cégről.

Fényképek

Megrendelőnk igényeire szabva a forgatás során, fényképek is készültek, melyeket szakmai tartalmakhoz, preospektusohoz és hirlevélben használnak a jövőben.

A fényképek fekete fehér változatban is elkészültek, mivel szerettük volna érzékeltetni, a minőséget, a megbízhatóságot.

 

vissza