Videógyártás

Manapság az ügyfelek, érdeklődők inkább néznek meg egy videós tartalmat, minthogy elolvassanak egy hosszú cikket. Másrészt egy videót olcsóbb promótálni a social médiában, mint például a Facebookon.

Legyen a te cégednek is egy frappáns referenciavideója, amelyben lehetőséged nyílik elmesélni a céged körüli érdekességeket, vagy bemutatni egy újonnan bevezetett szolgáltatást. Image videóink keretein belül pedig mutasd meg vevőidnek azt az életérzést, stílust, amit a márkád képvisel.

 

MILYEN VIDEÓK ELKÉSZÍTÉSÉT VÁLLALJUK?

 

 

 

Promóciós/Reklámfilm

A reklámfilm az egyik leghatékonyabb kommunikációs eszköz. Szólhat a cégről, egy adott termékről, új szolgáltatásról, de akár álláshirdetésről is. A lényeg, hogy legyen benne valami plusz, ami kiemeli a többi céges videó és tartalom közül.

Ami beletartozik: Adott termék megismerése, koncepció elkészítése, forgatókönyv kidolgozása, forgatás, vágás, utómunka, szín,- és tónuskorrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, valamint az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átnyújtása.

Ár: Bruttó 200.000 Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 20 másodperctől – 2 percig

 

 

Image film

Az image film lényege, hogy egy hangulatot, életérzést közvetít, nincs benne közvetlen értékesítési szándék. Egy ilyen videó elengedhetetlen kelléke egy cég honlapjának, vagy referenciaként használható rendezvényekhez, sajtómegjelenésekhez, valamint a céges kommunikációhoz.

Ez a műfaj tökéletes arra, hogy keverjük a divatvideóval.

Ami beletartozik: Koncepció elkészítése, forgatókönyv kidolgozása, forgatás, vágás, utómunka, szín és tónuskorrekció korrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, valamint az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átnyújtása.


Ár: Bruttó 250.000 Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 20 másodperctől – 2 percig

 

Instagramfilm

Megfigyelhető egy változás az internetes keresőhasználatban. Manapság egyre többen használják úgy az Instagram keresőjét, mint a Google-t. Ez azért van mert egyre több cég van jelen az instagramon és egyre inkább vásárolunk ennek a felületnek a hatására. Ezért hatalmas potenciál van ebben a felületben.

Itt a lényeg, hogy nagyon látványos , kreatív videókra van szükség, mert ezeket imádják a követők és viszonylag olcsón lehet hirdetni őket. Egy kreatív beállításban érdemes elhelyezni a terméket vagy termékeket, és ehhez egy rövid hangulat videót készíteni. A beállítás lehet teljesen egyedi, márkára szabott. Például készítettünk már olyan kompozíciót, ami zöldnövényekkel volt befedve, és ebbe a „dzsungelbe” helyeztük el a termékeket.


A videóra jellemző:

- Nem szerepel benne modell

- Nem kell hozzá komoly forgatókönyvet írni, emiatt pedig ez a legköltséghatékonyabb videó műfajunk.

-“Egy beállítást jár körül a kamera”

 

Ár: Bruttó: 80.000 Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 10 másodperctől - 20 másodpercig

 

 

Divatfilm

A divatfilm egy olyan rövid videó, ami művészi módon fejezi ki a divatot, amely a vizuális elbeszélés részét képezi, nagy hangsúlyt fektet a vágóképekre, melyek szinte már-már fotószerűek. Fontos továbbá a zene kiválasztása, az öltözékek, az esztétika, és nem utolsósorban a mondanivaló.

Divatfilmben nemcsak divatmárkáknak, divattervezőknek, ékszertervezőknek, érdemes gondolkozni, hanem például cukrászdáknak, virágboltoknak, dekorkozmetikai márkáknak, szállodáknak, éttermeknek, szórakozóhelyeknek, és színházaknak is.

 

Legyél te is az elsők közt, aki felismeri, hogy mennyi potenciál rejlik ebben a műfajban!

 

Ami beletartozik: Koncepció elkészítése, styling, forgatókönyv kidolgozása, forgatás, vágás, utómunka, szín és tónuskorrekció korrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átnyújtása.

Ár: Bruttó: 250.000 Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 30 másodperctől - 1 percig

 

Referenciafilm

 

A referenciafilm és az image film közti különbség, hogy míg az utóbbi a látványvilágra fekteti a hangsúlyt, addig ez a szakmai hitelességre. A referenciafilm kicsit dokumentarista jellegű, növeli a bizalmat a vásárlóban, hiszen a videóban sok releváns szakmai információ is elhangzik.

Ez a műfaj alkalmazható szolgáltatások, termékek, termékfejlesztés, vagy akár a cég részletes professzionális bemutatására.

Ami beletartozik: Koncepció elkészítése, forgatókönyv kidolgozása, forgatás, vágás, utómunka, szín és tónuskorrekció korrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, valamint az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átnyújtása.

Ár: Bruttó: 200.000 Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 1 perctől – 5 percig

 

 

 

Interjú/Portré

Hasonló, mint egy dokumentumfilm, de terjedelmében nem olyan hosszú. Általában egy kulturális –politikai,–sporteseményt mutat be. Ettől függetlenül egy-egy életeseményt, történetet is meg lehet örökíteni ilyen formában.

Mi tartozik bele: Helyszín előkészítése/elrendezése, koncepció kidolgozása, forgatókönyv kidolgozása, interjú elkészítése, forgatás, vágás, utómunka, feliratozás, szín és tónuskorrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, valamint az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átnyújtása.

Ár: Bruttó 300.000 Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 5 perctől – 15percig

 

 

Dokumentumfilm

Célja a valóság "dokumentálása", lehet cselekmény nélküli bemutatás, amikor a narrátor/narrátorok mesélnek bizonyos témákról, vagy akár lehet rekonstruált is, azaz: A valós tényeket használja alappillérként, hogy bemutassuk vele egy emberéletet, vagy akár valamilyen fontos eseményt.

Dokumentumfilmek nélkül lehetetlen volna a társadalmi és gazdasági körülményeken javítani.

Mi tartozik bele: Az érintett téma megismerése, koncepció kidolgozás, külső helyszínek felkeresése, különböző engedélyek beszerzése, forgatókönyv kidolgozása, interjúk készítése, forgatás, vágás, utómunka, feliratozás, szín,- és tónuskorrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, valamint az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átadása.

Ár: Bruttó 450.000 Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 15 perctől – 55 percig

 

 

Rendezvényvideó

Fontos, hogy egy cég életében a kiemelkedő rendezvényeket megörökítsük (előadás, workshop, évforduló, konferencia, sajtótájékoztató). Egy jó rendezvényvideó dinamikusan mutatja be a rendezvény célját, a résztvevőket, aminek eredménye, hogy meghozza a néző kedvét a cég következő rendezvényéhez is (zárójelesen jegyzem meg, hogy egyébként vásárolni is fognak általában, ha már bizalmat szavaztak a vállalatnak).

Az elkészült videót lehet reklámozni a közösségi médiában, vagy felhasználható a következő rendezvény hirdetésében, kampányában.

Mi tartozik bele: Helyszín felmérése/előkészítése, forgatókönyv kidolgozása, forgatás, interjú készítése, vágás, utómunka, szín és tónuskorrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, valamint az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átnyújtása

Ár: Bruttó 150.000 Ft–tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 30 másodperctől -10 percig

 

 

Zenei videó

 

Zenekarok, előadóművészek kötelező eszköze, legyen szó akár live sessionról, vagy klipről. Tökéletes lehetőség arra, hogy a nagyközönség számára megmutasd az egyedi stílusod és a tehetséged.

Mi tartozik bele: Koncepció kitalálása, forgatókönyv kidolgozása, kellékek beszerzése, különböző engedélyek beszerzése, külső helyszínek felkeresése, forgatás, vágás, utómunka, feliratozás, szín,- és tónuskorrekció, hang utómunka, az anyag exportálása, valamint az előre megbeszélt formátumban a kész anyag átadása.

Ár: Bruttó 200.000 Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

Hossz: 1 perctől -10 percig

 


MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

 

Szeretünk minden ügyfelünkre kiemelt figyelmet szentelni, ezért nem vagyunk túlterheltek. Mivel kis csapatban dolgozunk ezért produktívabbak az ellenőrzési folyamatok, a céges kommunikáció, az utánkövetés. Ez megalapozza a bizalmi kapcsolatot köztünk és a megrendelő között. 

Hiszünk benne, hogy van egy olyan egyedi látásmódunk, amit neked is átadhatunk. Láss a Forgeron szemüvegén keresztül és lásd meg, amit más nem!

A videó felvétele, utómunkája mellett vállalunk styling, és kreatív koncepciógyártást is, amely szintén házon belül valósul meg. Ezáltal még professzionálisabb ügyfélélményt nyújtunk, ami egyedi párosítás a magyar videós piacon.

 

 

HOGYAN DOLGOZUNK?

 

1. Igényfelmérés

Egy meeting során megbeszéljük az elképzeléseket, felmérjük az igényeket. Érdemes átgondolnod az alábbi kérdéseket:

 • Mi a film célja
 • Milyen költségvetéssel rendelkezel
 • Milyen határidővel kell elkészülnie a videónak
 • Ki a célcsoport
 • Milyen csatornán szeretnéd alkalmazni (Facebook, Instagram, Youtube, stb.)
 • Lesznek-e benne szereplők
 • Van-e már vázlatos elképzelésed a koncepcióra, forgatókönyvre?
 • Hol és mikor legyen a forgatás

 

 

2. Kreatív koncepció kidolgozása

A megbeszélés után kialakítjuk neked a kreatív koncepciót, a forgatókönyvet, és a stylingot, ehhez pedig ajánlunk neked egy olyan videó műfajt, amiben érdemes lenne a videót elkészíteni. Igény esetén vállaljuk a forgatás körüli teljes szervezést. Ide tartozik a helyszíni engedélyek beszerzése, a stábtagok kiválasztása, a zene felkutatása, a narráció. A munkafolyamatok közben folyamatosan konzultálunk veled, így a megvalósítás aktív részese leszel te is.

 

 

3. Forgatás, videós tartalomgyártás

A kialakított koncepció szerint leforgatjuk a videós tartalmakat, mely során professzionális gépparkkal, fény,- és hangtechnikával dolgozunk. Ezután az utómunkával stúdiónkban foglalkozunk.

 

 

ÁRAINK

 

Szeretnénk, ha minden ügyfelünk megtalálná a hozzá legjobban passzoló, számára leginkább megfelelő ajánlatot, ezért a szolgáltatásaink árát csomagajánlatokkal alakítottuk ki.

 • Promóciós/Reklámfilm:  200.000 Ft-tól
 • Image film:  250.000 Ft-tól
 • Divatfilm:  250.000 Ft-tól
 • Instagramfilm: 80.000 Ft-tól
 • Referenciafilm :  200.000 Ft-tól
 • Interjú/portré:  300.000 Ft-tól
 • Dokumentumfilm:  450.000 Ft-tól
 • Rendezvényvideó:  150.000 Ft-tól
 • Zenei videó:  200.000 Ft-tól

 

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM) 

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes.

 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy  árak tájékoztató jellegűek. Mivel minden megrendelés más, ezért egyedi árajánlatot készítünk minden ügyfelünk számára, emiatt előfordulhat, hogy az árajánlatunk magasabb lesz a kiírt áraknál.

 

 

 

Pontos árajánlatért, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban kérlek keress az alábbi elérhetőségek egyikén:


Kovács Bernadett

+3630 971 2592

info@forgeronstudio.com