Styling

A divatszakmában elkerülhetetlen a stylist jelenléte. Miért? Azért, mert a stylist lesz az, aki megtölti a fotózást vagy forgatást élettel. Egy forgatás stylist nélkül olyan, mint az étel fűszer nélkül, fogyasztható ugyan, de hol marad a karakter? Hol van az a bizonyos plusz?

 

MIVEL FOGLALKOZIK EGY STYLIST ?

 

A stylist divatbemutatókon, divatfotózásokon, forgatásokon dolgozik. Úgy rakja össze a ruhadarabokat, hogy annak erőteljes karaktere, stílusa legyen. Ezek a ruhák lehetnek vintage darabok, mainstream márkák ruhái, vagy tervezői darabok.

A stylist beleviszi munkájába a saját kreativitását, egyéniségét, és meglátásait. Ezenkívül a stylist felügyeli a sminket, a hajat, és a környezetet munka közben.

Első körben gondolhatod, hogy a te céges videódnak nincs köze a divathoz, nem kell erre fókuszálnod. Azonban ez nem teljesen igaz. Gyakran találkozunk a szakmában olyan videóval, amiben a styling hiánya teljesen tönkreteszi a végeredményt, és ehhez mindössze elegendő egy elkenődött smink, egy csálén álló, vagy épp nem megfelelően kiválasztott ruhadarab.

 

MIT NYÚJTUNK STYLING SZOLGÁLTATÁSUNKBAN ?

 

Styling szolgáltatásunkban a forgatásra/fotózásra magyar tervezők és multicégek ruháit, kiegészítőit visszük, azokat szettekké párosítjuk. A fashion styling hangulatát előzetesen prezentáljuk számodra a kreatív koncepcióban. A forgatást/fotózást végig felügyeljük, annak érdekében, hogy minden részlet a helyén legyen. Szolgáltatásunk kiterjed például a forgatás során a kellékek elrendezésére is.

 

 

ÁRAJÁNLAT

 

Irányár: Bruttó 50.000 Ft-tól

A feltüntetett árak bruttó árak (AAM)

AAM= Alanyi adómentes, vagyis áfa mentes

 

Mivel minden megrendelés egyedi, ezért külön, egyedi árajánlatot készítünk minden ügyfelünk számára, emiatt a fent megjelölt ár tájékoztató jellegű iránymutatóként szolgál.

 

A stylist szolgáltatást  lehetséges önmagában és videógyártással kiegészítve is igénybe venni.

 

Pontos árajánlatért, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban kérlek keress az alábbi elérhetőségek egyikén:


Kovács Bernadett

+3630 971 2592

info@forgeronstudio.com