Bog Bag - Webshop Fotók

2019.01.21.

Bog Bag - Webshop Fotók

Biotermékek, környezetvédelem, tudatosság!

Lay Boglarka márkája a BogBag, elsősorban egyedi névreszóló biopamut és filctermékeket forgalmaz, ezenkívül találhatunk nála méhviaszos szendvics csomagolókat  és zero waste termékeket.

A Bogbagnek a Forgeron készítette a webshop fotóit, lássuk mi volt a koncepciónk

Szerettük volna Bogi termékeit kiemeli a versenytársai közül, ezért leszámoltunk a fehér háttérben prezentált termékfotókkal, amit a mai napig rengeteg webshop használ. Miért?

Azért, hogy a vizuális megjelenésével kitűnjön a tömegből! Millió inger ér minket nap mint nap, például a reklámok, a fizetett hirdetések, a Facebook oldalak posztjai, az Instagram, és még sorolhatnánk. Számos információt próbál az agyunk feldolgozni rövid időn belül, és bizony az ingerküszöbünk már elég magas, így sok kell, hogy emlékezzünk, hogy felkeltse valami az érdeklődésünket. Ezért kreatív termékfotókat akartunk készíteni.

Mivel Bogi Márkájának az egyik alappilére, hogy bio, ezért a fotók alapjának OSB lapot választottunk, amit kiegészítettünk még élénk színű kartonlappokkal. A zsákokat teleraktuk gyümölcsökkel, zöldségekkel, pékáruval, amit kiegészítettünk, illusztrációkkal, almaszirommal és zöld növényekkel. Így összességében egy vidám, természetközeli hangulatot kaptunk, amire jó ránézni.

Szerettük volna, ha nemcsak tőlünk hallod, hogy milyen előnyökkel jár, ha el mersz térni a bevett szokásoktól. Ezért felkértük Bogit, hogy meséljen nekünk a tapasztalatairól, milyen visszajelzéseket kapott a fotókra.

F:Milyen visszajelzéseket kaptak a honlapodon lévő fotók?

B: Sokan megdicsértek, vásárlók, ismerősök, üzleti partnereim is, hogy milyen szuperek lettek a fotóim. Több vásárlói visszajelzést is kaptam, hogy a megvásárolt termékek ugyanolyan magas minőségűek, mint a fotók.

F: Milyen előnye van annak, hogy kreatív, látványos képekkel rendelkezik a márkád?

B: A képeimmel mindig kitűnők a tömegből, és minőséget képviselek, legyen szó egy cikkről, ahol több márka is fel van sorolva, vagy éppen egy Facebook vagy Instagram kampányról. A képeimnek hangulata van, ami tökéletesen megörökíti azt az érzést, amit a termékeimmel szeretnék kifejezni.

A zero waste termékeimről készült fotók teljesen egyediek. Nem a megszokott letisztult, egyszerű, csak a termék szerepel a fotón stílust követik, mint a többi hasonló terméket gyártó cég fotói. Színesek, mozgalmasak, tele vannak élettel. Mindegyik fotó különböző, de mégis megvannak az elsőre felismerhető stílusjegyek, amiről első pillantásra is látszik, hogy egy BogBag termék van a fotón.

F: Mit tanácsolnál más márkáknak a webshop fotókkal kapcsolatban?


B: Merj más lenni, mint a többi, merj kitűnni és egyedi lenni, lógj ki a sorból, így biztosan megjegyeznek majd. Szerintem a jó minőségű, egyedi fotók nagyon fontosak, egy egyszerű, letisztult weboldalt is olyan szinten meg tudnak tölteni élettel, hangulattal, hogy a vásárló szívesen időzik a weboldalon. Nagyobb kedvvel is vásárol, mert vágyat keltenek a termékfotók, hiszen annyira szép és annyira jó a termék, hogy neki is kell. Ő is akarja azt a terméket.

vissza