Delacier karácsonyi kampány

2018.12.12.

Delacier karácsonyi kampány

A DELACIER egy extravagáns ékszer,- és kiegészítő márka, amelynek védjegye az acél és a cérnakép technika fúziójából született

Szeretnénk nektek megmutatni a DELACIER márka karácsonyi kampányát, amit a Forgeron Studio készített.

A látványvilág kialakításánál szerettük volna megidézni az acélt, ezért extra metálfényű akril spray-jel fújtunk le faleveleket, amit a beállítás felé helyeztünk el, majd ezt díszítettük néhány karácsonyfadísszel. A hátteret, amire ráhelyeztük az ékszereket, bőven megszórtuk műhóval, és kiegészítettük fakéreggel, valamint tobozokkal, ezzel varázsolva igazi karácsonyi hangulatot. A fémek miatt kékes árnyaltú fényeket alkalmaztunk, így még jegesebb hatást tudtunk elérni.

Domokos Dórival, a márka alapító-tervezőjével ezelőtt 5 évvel a márkája, alapításakor készítettem az első interjút. Ékszerei, kiegészítői már akkor is lenyűgöztek, most pedig az általa alapított Clique Design Studio tagja is vagyok. Nagyon örültem a felkérésének, hogy készítsünk neki egy karácsonyi kampányt, mert a DELACIER látványvilága közel áll a szívemhez. A munkafolyamatok után készítettem egy rövid interjút Dórival, fogadjátok szeretettel.

Édesapád a fémiparban dolgozik. Mit szólt hozzá, hogy fémekből szeretnél ékszereket készíteni?

A diploma kollekciómnál még ruhatervezőként a textillel kísérleteztem, amikor azon kaptam magam, hogy ehhez a kollekcióhoz az ékszereket tervezem.  Valahogy automatikus bevillanás volt, hogy az ékszerek fémből készüljenek. Hazamentem és édesapám cégénél tett látogatás során kezdtük el kigondolni, hogy milyen fémet használhatnék, milyen vastagságút, és hogy hogyan lehet dolgozni ezzel az anyaggal a divatiparban. Ekkor még sok kérdőjel volt bennem. Azt, hogy meglepődött-e, azt nem tudom. Nem hiszem egyébként, mert gyerekként is voltunk kint sokszor az üzemben.

Milyen előnyei vannak az acélnak felhasználás szempontjából?

Az acél egy nagyon király anyag: rugalmas, festhető, kombinálható bőrrel, a cérnák színe változtatható. Tehát a lehetőségek tárháza végtelen.

Hogyan festitek meg az acélt?

Egy speciális porfesték réteget égetünk az acél felületére. 

A technikádban mennyit változott a márka?

Az alapok maradtak. Igazából funkcionális változásokról beszélhetünk, mint például, hogy egy karkötő széle legyen lekerekítve, vagy a csiszolás módja, és a hengerelés technikája. Ezek mind-mind finomhangolások inkább.

Mit tartasz az eddig legnagyobb sikerednek?

Hogy a Delacier már 5 éves, és szilárd lábakon áll, amihez hozzásegített a Clique Design Studio vásárlói bázisa is.

Ha lehetőséged lenne a neves tervezőkkel kollaborációra lépni, kivel dolgoznál együtt szívesen?

Hűha, John Gallianoval, és nagyon extravagáns, grandiózus hámokat, öveket készítenék a Couture darabjaihoz.

DELACIER elérhetőségek

facebook.com/delacier/

instagram.com/delacier/

www.delacier.com

Szerző: Kovács Bernadett

vissza